Nu ma atingeti!!!

Expozitie de inventica foarte interesanta undeva, intr-un mall. Eu, citind explicatiile de pe micile etichete, care erau cam departe, dincolo de cordonul de siguranta.

Doar eu si o tipa, parand ca ne uitam la acelasi lucru. Ma aplec un pic intr-o parte si 5,5 grade lateral sa disting ce scrie pe alta eticheta.

„M-ati atins!” se aude din dreapta mea. Privesc in jur sa vad cu cine vorbeste. Eram doar eu pe-acolo. Ma uit pentru prima data mai bine la tipa care ma fixa de la aceeasi inaltime, gratie celor 15 cm de toc. Parea teleportata chiar acolo dintr-o cutie si statea teapana, in perspectiva, cu un antebrat, de care atarna ceva (cred ca o geanta), in sus.

Eu: „A, scuze!” si citesc mai departe.

Ea: „Dar m-ati atins!!”

O privesc inca odata  sa vad daca vorbeste serios. De fapt ramasesem fara replica la asa reactie.

Ea: „Va cereti scuze si apoi va dati un pas inapoi!”

Incercam sa o iau de undeva, ce exemplar o fi de zice ca e din portelan autentic si cand merge se comporta ca ventilatorul meu pentru uscat oja, adica face liber de jur imprejur?

Ma asteptam sa se auda niste megafoane care sa anunte ca a aterizat Regina Portelanurilor Fine la expozitie, sa se deruleze un covor rosu cu semnul „Fragil”, sa cada o cortina de lurex si ea sa faca din mana multimii in delir.

fragile

Dar nu, ea statea in continuare teapana si in perspectiva, asteptand.

In momentul acela mi-o inchipui cum isi spune replica favorita „M-ati atins!”, dupa o mustrare a sefului, sau „M-ai atins!” iubitului intr-un oarecare moment.

Eu: „Hai, ca exagerati acum!!!” si plec de acolo cu un sentiment de indignare amestecata cu mila.

Ea da sa coboare niste scari si imi spune inainte : „Sa va fie o lectie pentru tot restul vietii!”. (Ma intrebam, in continuare, ce ar spune de replica asta seful, eventual iubitul ei.) Saraca, chiar nu realiza ridicolul situatiei…

Apoi, sec, se aude cum ceva se sparge pe scari. Probabil daduse altcineva peste ea, la 5,5 grade lateral.

NU MA ATINGETI!!!

6 gânduri despre &8222;Nu ma atingeti!!!&8221;

  1. Ha ha ha ha…
    Draga mea, stai sa-ti povestesc si eu una, in ton cu subiectul tau…tot despre atins, tot despre mall…e amuzanta la maxim.Si acum rid cind imi amintesc.

    Cu vreo 2 saptamini in urma eram si eu in Mall (in orasul meu, desigur).Coboram pe scara rulanta.As fi fost singura pe acea scara dar imediat linga mine a aparut un individ cu un aparat de fotografiat in mina,s-a apropiat cumva de mine dar nu intentionat…Omul incerca sa faca fotografii cit mai multe, in coborire, la peretele pe care curge mereu o apa, ca intr-o cascada…Probabil era fotograful Mall-ului, cine stie (?!), clar lucra cu apratul…In fine, dl se dezechilibreaza usor si ma atinge,era inevitabil.Eu nu-l bag in seama, imi zic pas, se mai intimpla si nu ma intorc…La care el porneste o discutie:
    – Va rog sa ma scuzati!
    – E ok, zic.
    El insista.
    – Dna, va rog sa ma scuzati, ati patit ceva?
    – Dle, nu e nicio problema, nu mi-ati luat vopseaua…se mai intimpla.
    -Dar va rog sa nu va suparati…
    – Ok, n-am de ce sa ma supar…:)
    Mai sta si se gindeste o fractiune de secunda si ma intreaba:
    -Dna, sigur nu v-ati suparat?
    Ma intorc spre el si izbucnesc in ris…
    – Nuuu…Fii domnule serios…pt atita lucru?
    – Dna, va intreb pt ca aseara, fotografiam pe aici si, tot din neatentie, am dat peste o alta doamna. S-a suparat rau pe mine, a insinuat ca am si imbrincit-o. Fiind cu aparatul in mina a crezut ca vreau sa ii fac poze…N-am stiut peste cine am dat, dna era avocata, mi-a spus ca ma poate da in judecata, ca sunt nesimtit…De aceea va intreb…sunteti bine?
    -:))))… Stati linistit, sunt intreaga…apoi, nici avocata nu sunt..si nici nu am de gind sa fiu…:)))…
    Bietul om era terorizat…dar nu stiu daca merita sa iti schimbi asa meserie pt atita lucru, oamenii care nu incap de ceilalti sunt peste tot…

    Uite ce patanie am trecut si eu, pret de citeva zeci de secunde,atit cit am coborit o scara rulanta…

    Sa auzim numai de bine!:)

Lasă un comentariu