Despre mine

Scriitoresc, photoshopesc si, cateodata, muzicesc…

 

Scriitoresc…

Pasiunea pentru scris o am demult insa nu am scris, pe cat as fi vrut, niciodata. Acum cativa ani, un redactor-sef la o revista literara, mi-a spus, dupa ce i-am trimis cateva texte: „De obicei nu incurajez ba dimpotriva! Scrie ce vrei si cand termini, vino la mine.”
Am facut exact pe dos. N-am mai scris la modul acela, lasand, lent, cotidianul sa ma copleseasca.

In rest, tot scriind ma exprim cel mai bine si foarte putini oameni care ma cunosc stiu acest lucru; probabil unii fosti colegi de lucru ma cunosc in acest fel, insa doar din perspectiva emailurilor pe care le trimiteam clientilor (emailul fiind unul din putinele spatii in care puteam aduce o nota persoanala destul de pregnanta, fata de comunicatele de presa, descrierea unor produse sau newslettere) si care reuseau sa-i convinga sa-si revizuiasca parerea.

Acest blog e un soi de proiect beta, o calatorie printre cuvinte, pe teme diferite, cu divagatii si reveniri.

Photoshopesc…

De unde si pana unde Photoshop? Cred ca are legatura cu perioada mea din anii de scoala in care participam la concursuri de pictura cu mare drag si exersam, iarna, cu putina caldura, „ca sa ramana atentia treaza”.

Si cateodata muzicesc…

Pasiunea mea pentru chitara m-a facut sa „muzicesc” mai bine, la un moment dat. De aceea am avut intotdeauna o flebete pentru folck dar imi plac si alte genuri muzicale. Sper sa le amintesc aici, intr-un fel sau altul.

Contact:
elena.anton77 (at) gmail (dot) com
yahoo messenger: elena.anton77

Lasă un comentariu